Carlos Aznar i Maxine McKinnon complixen amb els pronòstics i guanyen el DLD de Sueca

0
584

Carlos Aznar al creuar la meta

Carlos Aznar va repetir la gesta de l’any passat i va tornar a coronar-se al Duatló de Llarga Distància de Sueca. L’esportista del Ecosport Triatló Alcobendas va ser el millor en una de les cites més importants del calendari de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Aznar va cobrir l’exigent recorregut de la competició, emmarcada dins del Circuit No Drafting Sèries, en 4 hores, 4 minuts i 31 segons.

Els dos segments de cursa a peu van resultar claus perquè Aznar acabés fent-se de nou el triomf, ja que en ambdós va ser un dels millors. L’independent Fernando Martínez va lluitar fins al final pel triomf però va haver de claudicar davant la superioritat de Carlos Aznar. La diferència entre tots dos duatletes va ser d’una mica més de huit minuts i mig. Jesús Sánchez, del Trialcoy, es va quedar molt a prop del segon lloc del podi -a només 21 segons- encara que finalment va haver-se de conformar amb el tercer lloc final de la cita organitzada pel Suheca.com Triatló.

D’altra banda, en categoria femenina, Maxine McKinnon, de l’equip local, va complir amb els pronòstics i es va adjudicar el triomf final de la competició. La veterana duatleta va completar el Duatló de Llarga Distància de Sueca en 4 hores, 54 minuts i 11 segons. McKinnon va marcar un gran ritme en les dos carreres a peu que es va veure recompensat amb el triomf final. De fet, en tots dos segments va marcar el millor temps.

Yolanda Santos i Miriam Álvarez, des dos del CT Guadalajara, van ocupar la segona i tercera posició, respectivament, en la classificació final. Un total de 181 duatletes es van inscriure en la quarta edició del DLD de Sueca, que va comptar amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, de l’àrea de joventut i esports de la Diputació de València i de les empreses Prisma Digital, Giordana, Bicicletes Tricicles i Tot Bici.

Maxine McKinnon, guanyadora

Julián Sáez

FOTOS: Prisma DigitalMés fotos en el facebook de Prisma Digital

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here