La vida de la dona apunyalada per la seua parella a Alzira no corre perill

0
281
 

Els fets han ocorregut a esta casa

A Alzira s’ha produït altre cas de violència de gènere, el darrer va tindre lloc, anit, al carrer Buenavista en el que una dona, de 32 anys, va ser apunyalada per la seua parella, un home de 48 anys, tot i que aforntunadament la seua vida no corre perill.

 

 La víctima es troba ingressada a l’Hospital Universitari de la Ribera, mentre el pressunte agressor ja ha sigut detés per la policia

Els fers van ocòrrer la passada nit a l’habitatge de la parella, en el número 11 del carrer Buenavista del barri de La Muntanyeta, al llarg d’una de tantes discussions en la que l’agressor li provocà una ferida en el coll d’uns 12 centímetres, així com contusions per tot el cos. 

Segons ha pogut averigüar Onda Cero, la víctima havia ficat diverses denúncies contra la seua parella, pare de tres dels seus sis fills, davant els freqüents maltractaments.

Este és el testimoni d’una veïna testic de l’agressió: "és veia vindre perquè sempre estaven barallant-se, li va fer mal al coll amb una ganivet xicotet de pelar creïlles, segons ens ha dit la policia la dona havia presentat ja dos denúncies".

L’Associació de Dones Juristes d’Alzira (AJUDA) condemnará esta vesprada este nou acte de violéncia de gènere durant la seua habitual concentració dels divendres a la Plaça Major d’Alzira a les 20 hores.

Virginia Delgado / Onda Cero La Ribera 

Carrer Buenavista al barri de La Muntanyeta

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here