Arranca el projecte europeu Sustainable Future, que acosta l’Agenda 21 als joves de la Ribera

0
357

Representats dels consells de la joventut

Els representants dels Consells Locals de Joventut de sis municipis de la Ribera es van reunir dimarts passat en Alzira a la seu del Consorci de la Ribera, integrat per les Mancomunitats de La Ribera Alta i La Ribera Baixa, en el marc del projecte europeu Sustainable Future, que fomenta la participació juvenil en el desenvolupament de l’Agenda 21 Local.

Aquestos sis joves d’Alzira, Algemesí, Sueca, Carcaixent, Alginet i Albalat de la Ribera estudiaran el funcionament de l’Agenda 21 en aquells pobles on ja està en marxa i posteriorment participaran activament en les assemblees d’aquest fòrum ciutadà.

Paral·lelament, els Consells Locals de Joventut debatran conjuntament aspectes relacionats amb la sostenibilitat dels municipis i elaboraran un document que arreplegue les conclusions d’estes jornades de reflexió.

Per al president del Consorci de la Ribera, Juan Ignacio Barrachina, és fonamental fomentar la implicació dels joves en el disseny del futur dels nostres pobles així com en la presa de decisions,  perquè al cap i a la fi es tracta del seu futur.

El projecte preveu l’elaboració d’una guia amb recomanacions –des del punt de vista dels joves- per a que les Agendes 21 Local puguen ser desenvolupades amb més efectivitat.

Sustainable Future és un projecte finançat per la Unió Europea en el qual participen socis de Polònia, Portuga i Itàlia, a més del Consorci de La Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here