Alarte, Puig, Mata i Romeu optimistes a poques hores del Congrés del PSPV

0
209
Els quatre aspirants a dirigir el PSPV

Els quatre aspirants a la Secretaria General del PSPV –Jorge Alarte, Ximo Puig, Manolo Mata i Francesc Romeu– es troben tranquils, il·lusionats i optimistes a escasses hores que comence a Alacant el XII Congrés Nacional del qual eixirà el nou dirigent del partit.

El secretari general del PSPV i candidat a la reelecció, Jorge Alarte, es troba «tranquil, optimista, confiat» i desitjant que d’este congrés el partit isca «més enfortit, més unit i més cohesionat», segons han explicat a Europa Press fonts del seu entorn.

Alarte està confiat que «finalment es puga arribar a una eixida» que permeta «llançar a la ciutadania un missatge que els socialistes han decidit donar una imatge diferent» a la dels últims anys. En este sentit, l’actual secretari general creu que en 2015 hi ha «una oportunitat real».

Alhora, el diputat nacional i alcalde de Morella (Castelló), Ximo Puig, està «molt il·lusionat i amb moltes ganes de provocar el canvi», han destacat fonts del seu equip, els qui han afegit que Puig té la «sensació» que «ara sí» ja que està rebent «mostres de suport a tot arreu».

Per la seua banda, Manolo Mata ha assegurat a Europa Press que està «tranquil·líssim», «il·lusionat» i «notant sobre les espatlles la responsabilitat que tenim tots». «Si el congrés ens ix malament, defraudarem a molta gent», ha assenyalat sobre esta qüestió.

El director corporatiu de Renfe, Francesc Romeu, per part seua, està «molt tranquil, molt il·lusionat i molt convençut de participar en un congrés» que, segons la seua opinió, «ha de ser històric». Romeu, segons han explicat fonts del seu entorn, creu que l’actual moment brinda l’oportunitat de «tornar el color vermell» al PSPV.

Respecte a si Romeu podria repetir el que va fer el 2008 de donar suport a a Ximo Puig si no aconseguix els avals necessaris, les mateixes fonts han destacat que en esta ocasió hi ha hagut més temps per a crear «una candidatura més fort» i han indicat que «fins que els delegats no mostren la seua voluntat, és molt difícil preveure res».

3 MEMBRES DE JSPV PORTARAN LA VEU DELS JOVES DE LA RIBERA AL CONGRÉS DEL PSPV

Ricard Bono de Benimodo, Laura Simó de Cullera i Rubén Grau de l’Alcúdia debatran les vora 7000 esmenes proposades a les línies estratègiques del PSPV-PSOE.

Avui 30 de març se celebrarà el XIIé Congrés Nacional del PSPV-PSOE a Sant Vicent del Raspeig al Paraninf de la Universitat d´Alacant on els socialistes valencians elegirem els nous òrgans nacionals del nostre Partit i, també, debatrem el nostre projecte polític mitjançant la Ponència en Marc on totes les agrupacions locals de tot el País Valencià han proposat vora 7000 esmenes pel seu debat.

El passat 3 de març es va celebrar el Comité Nacional de JSPV per a elegir als 25 Delegats que aniran al Congrés Nacional per a participar en aquest punt de reunió i de debat de tots els socialistes de la nostra terra. Van resultar elegits de la comarca de la Ribera del Xúquer, el nostre Secretari General comarcal, Ricard Bono de l’agrupació de Benimodo; la Secretaria de Moviments Socials i ONG´s i, a més, Regidora Socialista a l´Ajuntament de Cullera, Laura Simó; i el Secretari d´Educació comarcal i Secretari General de l´Alcúdia, Rubén Grau.

Ells seran la veu dels joves de la Ribera per a aportar la experiència i la vivència del carrer per fer possible que el projecte socialista que es refrendarà en aquest cap de setmana siga el que més es parega a la societat valenciana. Estem convençuts que el seu altruisme polític i personal farà possible els millors dels debats i recolzaran al millor dels candidats que es presenten, ja que volem un PSPV-PSOE que plante cara a la dreta i siga una alternativa real de govern a la nostra terra. Hi ha molts reptes que atènyer per part de tots els valencians i les valencianes, perquè hem de fer front al fet que la renda per càpita d´un valencià està 13 punts per baix de la mitjana espanyola, afrontar la férrea defensa dels interessos valencians com és el Corredor Mediterrani i, com no, donar una altra eixida a la crisi on les polítiques d´austeritat haurien d´estar en un segon plànol i fer polítiques d´estimul per a fer possible la reactivació de la economia valenciana entre altres reformes estructurals que cal atènyer. Per tot això, els desitjem un bon congrés i puguen disfrutar de la experiència de debatre per fer el millor projecte i, com no, la millor alternativa per tots els valencians.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here