Melendi i Seguridad Social actuaran en Sueca en les pròximes festes de setembre

0
343

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca, es treballa a bon ritme per a anar perfilant les Festes Patronals del pròxim mes de setembre. Un dels plats forts serà, un any més, els concerts musicals que atrauen a multitud de persones no sols de Sueca. “Enguany, tenint en compte la situació econòmica de tot el país, l’equip de Govern ha optat per retallar les partides de despeses i per no pujar els impostos. La Regidoria de Festes no ha sigut aliena a estos retalls i enguany compta amb un 19% menys de pressupost, per la qual cosa, per a mantindre el nivell dels concerts, enguany es pagarà l’entrada, a un mòdic preu, per a assistir a un d’ells, a fi de sufragar les despeses de producció”, ha assenyalat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

La novetat introduïda enguany de pagar l’entrada per a assistir al concert de Melendi, es deu a la intenció, per part de la Regidoria de Festes, de mantindre el nivell de qualitat en el conjunt de tots els actes que conformen el programa de Festes, perquè els efectes de la crisi es reflectisquen el mínim possible. “Gràcies a les gestions que hem realitzat des de la Regidoria, i a l’esforç dels empresaris del sector, enguany disminuirà un 25% el gasto destinat als concerts respecte al 2011, això sense tindre en compte la taquilla del concert de pagament, amb la qual cosa es podria arribar inclús a una quantitat superior al 50% d’estalvi”, en paraules de Vázquez.

Seguridad Social també actuarà a Sueca

Per a la contractació dels artistes, es va tindre en compte el resultat de l’enquesta  que oferia la web de l’Ajuntament, en la qual els ciutadans i ciutadanes de Sueca podien votar pel seu favorit. Vázquez va iniciar aleshores les gestions oportunes amb Estopa, el grup que havia aconseguit més vots. Esta opció es va haver de desestimar ja que este grup no realitzarà concerts, per motius personals, entre el 3 i el 20 de setembre. Aleshores, es van iniciar les gestions amb l’artista que havia quedat en segona posició, Melendi, qui actuarà en Sueca el divendres 7 de setembre. Per la seua banda, Seguridad  Social actuarà el dimecres 5 de setembre. Prèviament al seu concert, actuarà el grup local The Garrophones. “Vam considerar la possibilitat de promocionar també la música en valencià i, per això, hem decidit contractar com a teloners de Seguridad Social a un grup de Sueca”, ha explicat Vázquez.

Una altra novetat introduïda enguany referent als concerts de Festes, és el lloc triat per a la seua realització. “Des de la Regidoria, junt al departament tècnic municipal de Festes, vam iniciar les gestions oportunes amb l’empresa Cancela per a la utilització del  pàrquing de major dimensions amb què conta, per la seua idoneïtat per al desenvolupament dels concerts, evitant així el tall de carrers i avingudes, i amb això les molèsties”, conclou Vázquez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here