Els grups municipals del PSPV i EUPV d’Algemesí se sumen a la vaga

0
468

 Els Grups Municipals Socialista i d’EU de l’Ajuntament d’Algemesí han decidit sumar-se a la vaga general convocada pels sindicats i no acudiran a la sessió plenària del pròxim dijous 29 de març després que l’alcalde no acceptara la seua petició d’avançar la convocatòria un dia.

 Els portaveus, Marta Trenzano i Pere Blanco, van presentar una petició a l’alcalde perquè canviara la convocatòria del ple per a un dia abans i així evitar que aquest coincidira amb la convocatòria de vaga general. Vicent Ramón García es va negar a cedir davant la proposta de PSPV i EUPV.

 Futur molt incert

Marta Trenzano ha explicat que “els socialistes ens sentim representants dels ciutadans i, d’acord amb allò que ens defineix, ens sentim part de les classes treballadores que són les que estan pagant de manera escandalosa les conseqüències de la crisi que, per cert, no han provocat. Així doncs, per solidaritat amb ells, i per recolzar les seues protestes davant la reforma laboral més retrògrada de la història d’Espanya, hem decidit sumar-nos a la vaga general i no acudirem al ple del dia 29 ”, per la seua banda Pere Blanco ha destacat ‘que el fet de no canviar la data de la sessió plenària és un menyspreu i una falta de respecte a les reivindicacions dels treballadors i treballadores d’Algemesí, així com als més de 3.000 aturats que preveuen un futur molt incert’.

 Segons han explicat tots dos, “demanàrem a l’alcalde que canviara la convocatòria perquè no coincidira amb la vaga i, encara que sabíem que no ho faria, no va deixar de sorprendre’ns la seua decisió tenint en compte que en altres ocasions el ple s’ha canviat de dia per raons menys justificades i açò s’ha notificat als regidors en les comissions de la setmana prèvia a la sessió”.

 Interessos partidistes

Trenzano a remarcat que “probablement el que mou a l’alcalde a no modificar la data és la voluntat de defensar els interessos del govern del seu partit, contra qui es convoca la vaga. Açò demostra que per a ell són molt més importants els interessos partidistes del PP que els drets dels treballadors. En canvi els socialistes pensem que és inacceptable aquesta reforma que va a asfixiar a les persones més humils i, per aqueixa raó, anem a solidaritzar-nos amb ells”.

A la porta de l’Ajuntament

 Els regidors socialistes i els d’Esquerra Unida han sol·licitat permís per a una concentració el mateix 29 de març, i anuncien que estaran a les 19:30 hores en la porta de l’ajuntament per a mostrar la seua repulsa a la reforma laboral del govern del PP, al mateix temps que convidem a totes aquelles persones que no es desplacen a la manifestació convocada pels sindicats a València que acudisquen a la concentració amb xiulets i casseroles per a reprovar l’actitud del Partit Popular d’Algemesí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here