CC.OO i UGT expliquen les raons de la Vaga General a l’Alcúdia

4
329

Pepe Esteve, Paco Sanz i Josep Antoni Carrascosa

La Casa de la Cultura de l’Alcúdia va acollir ahir dilluns un acte, organitzat per Compromís per l’Alcúdia, sobre la reforma laboral i la vaga general del 29 de març que comptà amb una nombrosa assistència de públic. Josep Esteve, secretari comarcal de la UGT, va explicar el retrocés en matèria de drets laborals i socials de la reforma laboral, que liquidava l’ocupació estable i el salari digne. Una reforma que no anava a crear ocupació però si a agreujar la crisi i la recessió.

També va manifestar que la vaga del dia 29 no era una vaga política sinó en defensa dels treballadors i treballadores els drets dels quals anaven a ser vulnerats sense cap garantia en les seues condicions de treball. A partir d’ara cap dret es pot considerar segur o inviolable afirmà. Per la seua part Josep Carrascosa, secretari comarcal de CCOO, va incidir en les possibles eixides a la crisi que havien de passar per una reforma fiscal que augmentara els impostos als que més tenen i amb una reforma del teixit productiu. Va explicar que aquesta reforma laboral no anava a servir per a crear ocupació sinó per a destruir-la com no havien servit les anteriors.

El representant de CCOO es preguntava com era possible que, amb les mateixes condicions de treball, la desocupació al País Basc estiguera 15 punts per baix que la desocupació al País Valencià. Paco Sanz de Compromís per l’Alcúdia, va destacar la greu situació dels joves, la generació millor preparada de la historia, als que negàvem un futur i havien d’emigrar per trobar feina en altres països, així com les condicions de precarietat i baix salaris dels que havien aconseguit una ocupació.

Va afirmar que la reforma laboral i les retallades que afectaven als serveis públics com l’educació i la sanitat formaven part de la mateixa política que volia acabar amb les conquistes laborals i socials dels treballadors i treballadores. Finalment va fer una crida a la indignació per aquesta reforma i a la participació en la vaga general del 29 de març.

4 Comentarios

  1. Cuantas mentiras y sandeces dirian todos estos juntos. Ellos saben que la huelga general es una inmoralidad contra los españoles y los 5 millones de parados generados por ellos y por el PSOE.

  2. Que poca vergüenza en ese pueblo, lo que no dice esta gente es que EL AYUNTAMIENTO DE L’ALCUDIA DEBE MÁS DINERO QUE CIUDADES COMO ALZIRA, CARCAIXENT, ALGEMESÍ Y ES EL QUE MÁS DEBE DE LA RIBERA ALTA.
    ¡Deben 2’5 millones de euros!
    ¡Menos huelgas y más pagar a los que deben!

  3. Agustín, com es nota que tens una bona situació econòmica i que els teus fills o nets no estan passant pel calvari de milions de joves que no troben feina o han d’emigrar a altres països. Quina vergonya. Parles del PSOE, i tens raó que són corresponsables de la situació generada, però t’oblides del PP. Ací al País Valencià han governat malbaratant els diners de tots, amb nombrosos casos de corrupció. Quina vergonya: Camps, Fabra, Crespo… La vaga general és necessària per als nostres joves i les pròximes generacions. També per a tu Agustín que tan del PP eres.
    Paio, tens alguna cosa contra l’Alcúdia? Ja que el que dius no té res a vore amb la notícia que es comenta.

  4. Y antes? porque no le hicieron ninguna vaga a ZP, cuando hizo las primeras reformas laborales, a mi marido ya lo despidieron con solo 20 dias, a mi me han alargado la jubilación hasta los 67 años, 5% se rebajo el sueldo a los funcionarios y todos chito, anda ya,, que ahora los piromanos que han quemado la montaña quieren ir ahora de bomberos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here