Antella celebrarà la 4ª Jornada Gastronòmica «Més gust en valencià» a la Trobada

0
1692

El dia que se celebra a Antella el 22 d’abril de 2012 i amb ocasió de la 27ª Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera, tots els restaurants, bars, forns i establiments que han participat a la trobada participaran en la 4ª Jornada Gastronòmica “Més a gust en Valencià”.

Tots els establiments que participen en aquesta jornada gastronòmica, han posat en valencià, durant eixe dia, tots els seus cartells, menús i cartes a fi de participar activament en la campanya de promoció d’ús social del valencià que es du a terme en la població. Esperem que una vegada el valencià haja entrat a l’establiment es quede, amb naturalitat.

Si vols saber quins establiments participen en l’encontre, informar-te sobre els esmorzars i menús del dia o consultar els preus, fes clic per a vorer el PDF.

WebAntellense.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here