Ainhoa Sánchez, estrella de la II Gala Musical de l’Institut Rei En Jaume

0
388

Ainhoa Sánchez

El proper dimarts 27 de març a les 18:30 hores tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de la Cultura la II GALA MUSICAL organitzada pel Departament de Música de l’IES Rei En Jaume. L’any passat va ser tot un èxit, una experiència que va ser reconuguda per l’Ajuntament d’Alzira en atorgar-li el Primer Premi d’Experiències d’Innovació Educativa 2011 en la categoria de Secundària.

Actuaran alumnes de l’institut que són veritables artistes, una finalista del concurs televisiu My Camp Rock, que és Ainhoa Sánchez, una campiona d’Espanya per equips de gimnàstica que és Ana Giménez, guanyadors i finalistes del «Cantes o Balles» com Toni Llopis, reconeguts raperos com Geefe, Safa i Gaw, i altres alumnes del Centre que cantaran, ballaran i  faran passar una vesprada molt agradable a tots els assistents.

VIDEO DE AINHOA SÁNCHEZ

http://www.youtube.com/watch?v=M7jLQQ4RWNQ

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here