El regidor i la secretària d’EU-Alzira renuncien a la part de la nòmina el 29M i se sumen a la vaga general

0
581

Els càrrecs del grup municipal d’EU-Alzira, el regidor Ivan Martínez Araque i la secretària Patrícia Martínez i Furió, van demanar el passat dia 14 de març per mitjà d’instància renunciar a la part proporcional de la nòmina del proper 29M, en solidaritat amb les treballadores i treballadors. El conjunt de l’organització d’EUPV ha declarat el seu suport a la vaga general convocada pels sindicats en contra de la reforma laboral del govern del PP i de les retallades pressupostàries, i al mateix temps els seus càrrecs públics en totes les institucions secundaran l’atur d’eixa jornada i renunciaran a la retribució d’eixe jornada.

Des del col·lectiu d’EUPV-Alzira fem una crida a tota la ciutadania a participar en totes les mobilitzacions de les treballadores i treballadors, tant el pròxim dia 29 de març com les posteriors. I això fins que es retire una reforma laboral del PP imposada, injusta i inútil, a més d’un canvi en les polítiques de retalls en els serveis públics, que estan afectant durament a les classes mitjanes i treballadores.

Ivan Martínez, regidor EU-Alzira

Cal recordar que els col·lectius d’EUPV estan duent una campanya en tota la comarca de la Ribera que porta com a lema “EU, sempre al costat de la classe treballadora”. I compta amb distintes iniciatives (com ara presentació de mocions en els ajuntaments), activitats (repartiment de materials, pegada de cartells…) i actes (amb la presència dels principals sindicats) per informar de les conseqüències nefastes de les polítiques que està duent a terme el PP en el conjunt de l’estat com al País Valencià. Al mateix temps, proposem les alternatives de l’esquerra per fer front a la crisi econòmica que patim: reforma fiscal, més recursos cap a les institucions públiques i la banca pública, plans d’estímul econòmic i d’ocupació públics, un canvi de model econòmic basat en l’I+D+I i en els sectors sostenibles, etcètera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here