150 comerços i pimes integren l’associació L’Alcúdia Qualitat

0
498

 

Dirigents de L'Alcúdia Qualitat
Carmen Martínez presidenta de L’Alcúdia Qualitat

L’associació L’Alcúdia Qualitat va nàixer l’any 1999 "per agrupar-nos i beneficiar-nos de les ajudes municipals i de la Generalitat" ha manifestat a Riberaexpress la seua presidenta, Carmen Martínez. Hui, 13 anys després, conformen esta important organització 150 comerços i pimes d’este municipi riberenc.

La junta que presideix Martínez dirigeix l’associació des de ocutbre del 2010 i malgrat trobar-se en plena crisi, "hem incrementat el nombre d’associats fins arribar a 150  i fem campanyes més atractives perquè la gent compre a l’Alcúdia".

Els dirigents de L’Alcúdia Qualitat organitzen tres campanyes anuals; una en la primavera, altra en la tardor i una tercera per nadal i a més fem sortejos ambvales per gastar en els comerços de l’associació i també col.laborem en les feste del poble a més de donar premis a les disfresses" assegura la seua presidenta.

Però esta jove directiva ha montat ja dos fires outlet, la segona molt recentment en la que participaren una vintena d’establiments, a més de cursos formatius per als associats, concursos fotogràfics mitjançant facebook, un sopar en nadal i la joia de la corona es la targeta, de caràcter gratuït, L’Alcúdia Qualitat. Una targeta que permet "ajornar el pagament fins 6 mesos sense interessos" explica Martínez.

La presidenta i la seua junta directivadiuen amb orgull i satisfacció que "la gent de l’Alcúdia és molt fidel ala comerç del seu poble i nosaltres ens volquem perquè no canvie".

L’Alcúdia Qualitat conta amb el suport de dos importants institucions del poble com l’Ajuntament "no sols per la subvenció anual sino també per l’ajuda moral i amb instal.lacions, com el local que ens ha cedit a l’associació en el viver d’empreses". I a més de la Caixa Rural que "també ens ajuda econòmicament amb un conveni de col.laboració amb els associatas"

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here