Els regidors d’EU d’Algemesí no acodiran al plenari del 29-M

0
514

Per primera vegada a la democràcia els regidors d’EU d’Algemesí no acudiran al plenari convocat per el govern del Partit Popular d’Algemesí per el 29 de març, coincidint amb la convocatòria de Vaga General en contra de la reforma laboral més injusta de la historia democràtica de l’estat espanyol, una reforma que condemna a la indefensió dels treballadors i treballadors, tant del sector privat com del públic, i que a més no servirà per crear treball, tot el contrari.

Per a Pere Blanco l’Alcalde d’Algemesí, ‘mostra tot el seu menyspreu cap a les reivindicacions dels treballadors contra la reforma laboral del PP, una reforma que sens dubte enfonsarà l’economia fins a límits insospitats’. Per aixó mateix Pere Blanco ‘demana a la societat d’Algemesí, especialment als treballadors i aturats a recolzar la Vaga General convocada per tots els sindicats, al mateix que convida als autònoms i petits comerciants a secundar-la, ja que van a ser dels principals afectats de forma indirecta, ja que la disminució d’ingressos dels empleats i dels funcionaris va a redundar en menys nivell de venda i de negoci, així com paralitzar la petita economia dels nostres pobles’.

Per la seu part Asensio García ha criticat ‘la circular interna que ha enviat el regidor de personal Antonio Saa, exigint als funcionaris de l’Ajuntament comuniquen per escrit la seua adhesió a la Vaga, una mesura del tot inconstitucional i que atempta greument les drets dels treballadors’, i que segons el regidor d’EU demostra el talant despòtic i prepotent del regidor de personal, al que exigim una rectificació immediata’.

Així mateix el Grup Municipal d’EU a l’Ajuntament ha registrat a primera hora d’aquest matí dos escrits, el primer per comunicar que demà, dissabte eixirem al Mercat Municipal per repartir propaganda per secundar la Vaga i els motius de la seua convocatòria, i l’altre demanat aplaçar les mocions del grup municipal per al Plenari o la seua retirada. Per a Pere Blanco, portaveu del Grup Municipal, ‘EU ha presentat varies mocions molt importants, una reclamant el pagament de subvencions al sector agrari valencià des de l’any 2009, i altres com la dimissió de la Comissionada de l’Hospital de la Ribera o el pagament de l’IBI dels bens de l’església, mocions que no estem disposats a deixar de debatre’.

EU també sol·licitarà per el dia de Vaga General una concentració a la Plaça Major d’aquelles persones que no acudisquen a la manifestació convocada per els sindicats a València, per fer sentir la seua veu contra l’actitud de l’Alcalde d’Algemesí i el seu equip de govern. Així mateix i des del respecte més escrupolós cap a les altres formacions polítiques representades a l’Ajuntament, els animem a recolzar el boicot al Plenari del 29 de març.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here