Bromera destinarà part dels beneficis de venda de llibres de text a Escola Valenciana

0
384
Josep Gregori gerent de Bromera

Edicions Bromera i Escola Valenciana han ratificat la seua col·laboració amb la renovació del conveni pel qual l’editorial es compromet a fer una aportació a l’entitat cívica a partir de la venda dels llibres de text, mentre que, al seu torn, Escola certifica amb el seu logo que es tracta d’uns materials educatius «de qualitat d’acord amb els valors i objectius que defensa i promou la Federació d’Associacions per la Llengua des de fa més de 25 anys».

Segons ha informat Escola en un comunicat, els materials didàctics formen part dels projectes de primària ‘Far i Aventura’ en les àrees de Llengua, Matemàtiques, Coneixement del Medi i Música; així com dels projectes de Secundària ‘Enllaç, +Pràctic i Ona’, a l’àrea de Llengua.

A la firma del conveni han assistit, en representació de Bromera, Josep Gregori Soler, i Vicent Moreno, president d’Escola Valenciana. A l’acte, Bromera ha fet donació de l’ajuda corresponent a la passada campanya de llibres de text.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here