L’esport i la joventut d’Almussafes, a un sol clic

0
369

  • El consistori Municipal crea un sistema de reserves d’instal·lacions i inscripcions online
  • DEPORWEB és pioner, a l’oferir el pagament online

Queden unes poques setmanes perquè la Regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Almussafes inaugure un nou sistema de gestió telemàtica que permetrà als veïns i veïnes la inscripció en activitats esportives i juvenils, així com la reserva d’instal·lacions esportives des de qualsevol punt d’accés a Internet. Esport i Joventut, amb un sol clic és el lema amb què l’ajuntament presenta este sistema online de gestió de socis i instal·lacions esportives, l’objectiu del qual és el de millorar la qualitat i la prestació dels servicis municipals. La iniciativa és pionera en tota la província de València, fonamentalment per la possibilitat de realitzar el pagament via online.

La realització on line de tràmits administratius relacionats amb les àrees de joventut i esports del consistori d’Almussafes serà una realitat a principis el pròxim mes d’abril, ja que l’Àrea d’Esports i Joventut posarà en funcionament un procediment de gestió telemàtica de socis i instal·lacions esportives.

L’accés a la plataforma web DEPORWEB permetrà amb un sol clic, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, que qualsevol ciutadà que es trobe d’alta en la base de dades de l’àrea i compte amb la seua corresponent clau d’accés puga realitzar reserves dels equipaments esportius o formalitzar la seua inscripció en l’agenda d’activitats programada.

L’accés al nou sistema de reserves d’instal·lacions i inscripcions on line DEPORWEB es pot realitzar des de qualsevol operador informàtic o a través de la pàgina web de l’ajuntament www.almussafes.es, amb la sol·licitud prèvia realitzada en les dependències del propi pavelló poliesportiu. Així mateix, la plataforma permet que els usuaris modifiquen les seues claus d’accés i dades de la seua fitxa personal i inclús renoven la seua inscripció en qualsevol curs o servici esportiu o juvenil.

Però el sistema va molt més enllà, ja que en el mateix moment de formalitzar la reserva de la instal·lació o servici, l’usuari pot procedir a l’abonament del preu públic corresponent, completant així tot el procés administratiu sense necessitat desplaçaments. El consistori d’Almussafes oferix tres models de liquidació en la plataforma. El millor i més ràpid consistix en el pagament amb la targeta de crèdit. No obstant s’han previst altres dos opcions, com el anomenat portamonedes electrònic, que l’usuari ha adquirit prèviament en el pavelló, o per mitjà d’un rebut amb el sistema Q60 en codi de barres, que es completa amb posterioritat en l’entitat bancària triada.

“La nostra principal prioritat radica a acostar tots estos processos administratius als nostres veïns, a més de facilitar-los una major accessibilitat als mateixos, utilitzant per a això les noves tecnologies”, argumenta el regidor delegat de l’àrea, Carles Grancha.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here