La falla Plaça Alacant guanya el primer premi de la Desfilada dels Pasdobles

2
416

Laa gràcia dels falleres i falleres unida a la música de la xaranga La Xixarra, amb el popular «Mamma Mia» del grup Abba, li ha donat a  la comisssió Plaça Alacant el primer premi del concurs de la Desfilada dels Pasdobles celebrada a Alzira el passat dia de Sant Josep.

El segon premi va correspondre a la falla La Gallera-Hort dels Frares mentre el tercer l’aconseguia, segons el veredicte del jura, la falla El Parc.

VIDEO DE LA DESFILADA

http://www.youtube.com/watch?v=o-J8JvF0t-I

2 Comentarios

  1. Completen el podi Dr Ferran i J.Pau. Per cert, en aquest concurs es puntua la «coreografia» o la música?peruqe musicalment,es prou fluix (molt rapid,estrident,ben fort,sense quasi harmonia,…)…I aixo de que la mare d’algu estiga en el jurat…..ejem…

  2. Las primeras fallas que desfilan parece que no entran nunca en concurso porque cuando pasa la Falla Sant Joan no está sentado ni el jurado…..y eso no me lo pueden discutir porque yo estaba detras del carro de las Falleras Mayores

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here