La conferència “Aprendre a emprendre en femení» tanca el programa d’actes del Dia de la Dona

0
664

El col·lectiu Dones en Bloc ha portat a terme un programa divers per a commemorar el Dia de la Dona a Carcaixent, en el que s’ha inclòs, per exemple, un taller de relaxació.

Ara, com a cloenda, ha organitzat una conferència que porta per nom "Aprendre a emprendre en femení"; prevista per al proper dissabte 24 de març al Centre d’Empreses de Carcaixent, situat al carrer Marquesa de Montortal, 54.

La xarrada, que anirà a càrrec de la carcaixentina Asunción Oliver, analitza el paper de la dona al capdavant de l’empresa. Asunción és farmacèutica, òptica i audioprotesista, i actualment dirigeix dues òptiques, a Riba-roja del Túria i Vilamarxant. Aquesta dona emprenedora parlarà  de la seua experiència professional, de com es va convertir en empresària, del que ha significat en el devenir de la seua vida i de com el seu exemple pot motivar altres dones per començar al món de l’empresa.

L’acte, obert a la participació de qui ho desitge, forma part de les activitats que Dones en Bloc ve celebrant des de la seua constitució al voltant del Dia Internacional de la Dona. Dones en Bloc és una associació de dones que naix amb l’objectiu d’oferir una sèrie d’activitats, encarades sobretot a dones, des d’un punt de vista diferent així com realitzar una tasca cultural i d’oci enriquidora al llarg de tot l’any.

Per a més informació, i per mantenir-vos informades de les properes activitats, visiteu el nostre perfil de facebook o dirigiu-vos per correu electrònic a donesenbloccarcaixent@gmail.com

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here