El Consell Valencià de Cultura celebra un plenari a l’Alcúdia el dilluns per a celebrar el XXV aniversari de la Casa de la Cultura

0
623

El Consell Valencià de Cultura (CVC) celebrarà el dilluns que ve, dia 26, a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, la sessió plenària corresponent al mes de març, l’ordre del dia de la qual inclou l’aprovació, si per toca, dels següents punts:

-Informe sobre l’Avantprojecte de Llei de Radiotelevisió Valenciana

-Declaració institucional amb motiu del Dia Internacional del Teatre, que se celebrarà el 27 de març

-Consideracions inicials sobre l’informe de l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents Valencians

– Informe de l’entorn de protecció del castell de Polop de la Marina

Els membres del CVC tenen previst arribar, a les 11 hores, a la Casa de la Cultura, on els rebrà l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, i, posteriorment, junt al president de la institució consultiva, Santiago Grisolía, descobriran la placa commemorativa en record de la visita al municipi.

A les 11.30, aproximadament, començarà la sessió plenària al rebedor de la Casa de la Cultura.  Abans del plenari, Santiago Grisolía i Robert Martínez realitzaran unes declaracions als mitjans de comunicació.

En acabar el ple, visitaran l’expossició ‘L’obra gràfica i impresa’, de Manuel Boix (l’Alcúdia, 1942), i es desplaçaran a les ruïnes del Convent, la Nòria de Santa Bàrbara i els Arcs de la Mota.

Celebració del XXV Aniversari de la Casa de la Cultura:

DIVENDRES, 23

El tret d’eixida serà a les 19.30 d’esta vesprada amb la Inauguració de l’exposició MANUEL BOIX. OBRA GRÀFICA I IMPRESA. També hui, però a les 22.30 de la nit, tindrem un CONCERT ACÚISTIC del grup valencià OBRINT PAS.

DIUMENGE, 25

A les 12.30 del matí, La Nova Muixeranga d’Algemesí, la Schola Cantorum, el grup de Danses Berca i els Dansadors de l’Alcúdia presenten l’espectacle: Som de la Pelitrúmpeli d’Al Tall a escena.

DILLUNS, 26 El Consell Valencià de Cultura celebrarà el seu plenari a la pròpia Casa de la Cultura, on arribaràn a les 11 del matí i seran rebuts per dues parelles de ball, tabal i dolçaina que interpretaran el Bolero de l’Alcúdia. Vos adjunte la convocatòria que m’ha fet arribar el gabinet de premsa del CVC.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here