Riberaexpress puja per primera vegada als 8.000

0
355

En la jerga alpinista hi ha una classificació oficiosa en funció de l’alçada de les muntanyes que han pujat; així el màxim és un 8.000, donat que cap pic del món abasta els 9.000 metres i dins dels 8.000 quines són les muntanyes escalades i quantes d’este tipus s’han escalat.

Doncs bé Riberaexpress va fer ahir, per primera vegada, un cim de 8.000, concretament 8.197 visites, el que suposa un nou record d’este diari digital que, fins ara estava en els 7.120 aconseguides el passat mes de gener.

Així l’esforç que hem fet per cobrir, el millor possible, l’activitat fallera de la comarca ha estat més que recompensat davant l’excel.lent resposta de la cada dia més ampla nòmina de seguidors.

Moltes Gràcies!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here