Tres integrants del Club Esportiu Agility Almussafes entre els millors de la Comunitat Valenciana

0
294

Les instal·lacions d’Almussafes acullen l’octava prova de l’autonòmic

Eva Grau con Liss

La representant del club Esportiu Agility Almussafes, Eva Grau, amb la seua gossa Liss, s’ha classificat en segon lloc en l’octava prova puntuable per al campionat d’Agility/Jumping nivell II i III de la Comunitat Valenciana. Les instal·lacions amb les quals compta el club en el parc Rural d’Almussafes van acollir la competició, celebrada diumenge passat dia 11. El president de l’entitat, Javier Pérez, i el seu gos Vent es va classificar en quinta posició, i Begoña Gómez amb el seu ca de deu anys Tosca va concloure en sext lloc.

Un total de 95 equips representants de clubs d’Agility de València, Castelló, Alacant i Terol, dels quals tretze eren del club d’Almussafes, van competir diumenge passat dia 11 en l’octava prova puntuable per al campionat de les modalitats agility/jumping de la Comunitat Valenciana de la temporada 2011-2012.

Les pistes d’Agility del parc Rural d’Almussafes, seu de l’entitat, van acollir l’esdeveniment d’esta disciplina esportiva en els nivells I i II, que es va celebrar en dos mànegues per a cada una de les modalitats, des de primeres hores del matí.

Els cans participants, conduïts pels seus guies, van haver de superar diversos obstacles, demostrant les seues qualitats d’intel·ligència, obediència, concentració, sociabilitat i agilitat. El president del club està satisfet dels resultats obtinguts en esta última cita esportiva, ja que entre els llocs més destacats en el nivell II, categoria mitjana, destaca el podi obtingut per la guia local Eva Grau, amb el seu gosseta Liss, la quinta posició del propi president amb el seu ca Vent i la sexta plaça assegurada per Begoña Gómez, amb la seua gossa Tosca.

Durant la vesprada de la jornada anterior, havia tingut lloc en la mateixa instal·lació la prova d’accés a la competició. En esta cita prèvia es van presentar quinze equips, quatre d’ells representant a la localitat d’Almussafes, que van superar la prova amb èxit. La sòcia Nuria Ferrer, amb el seu ca Blat de moro, Alfredo Castell, amb Life, Ester Miguel, amb Pirata i Melissa Juan amb Danton es van classificar per a la competir en la competició puntuable de l’endemà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here