Llunàtica trasllada la seua moda juvenil i moderna a Calderón de la Barca

0
459
Bea, Rebeca i Pilar en Llunàtica
La nova tenda en Calderón de la Barca

Llunàtica, per atendre millor la seua clientela s’ha traslladat al carrer "peatonal" de Calderón de la Barca, on des del passat dia 15 mostra tot el seu ventall de moda juvenil i moderna.

La seua gerent, Rebeca Mont, es troba "molt contenta i satisfeta" per la resposta de la clientela davant el canvi de domicili, "és un carrer prou més comercial que el de Correus, amb tan sols dos dies ja es nota, i la veritat és que he dipositat moltes esperances en este nou establiment".

En Llunàtica, situada, ara entre la farmàcia Alamanzón i la Pastisseria Llopis, les joves i les menys joves poden trobar marques com Vero Moda, Matilda, Varela, Cocoa i Pasquales Moda entre d’altres, amb un excel.lent sortit de blusses i vestits, jerseis i un ample ventall de complements.

Rebeca i la seua inseparable, Bea, diuen que enguany "es porta molt el color coral, els estampats florals i a més els jerseis de canalé i els colls Peter Pan en blusses i vestits".

Pilar, una clienta habitual de Llunàtica, destaca "el fàcil accés" de la nova tenda i els articles que encara que són prou juvenils, "les maduretes com jo, amb estil, sempre trobem alguna peça". Ella no és la única en resaltar la "simpatia" i "l’excel.lent tracte" que reben tant de Rebeca com de Bea.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here