L’ona expansiva llançà al faller d’Ana Sanchis a varios metres del monument, li va destrossar els dos tímpans i afectar seriosament l’ull dret

4
435
José Aledón i Francisco José Esteve junt la falla

"Després de l’explosió mon pare havia desaparegut de la falla i me’l vaig trobar a varios metres del monument amb la cara i la mà ensangrentada"ha manifestat esta vesprada a Riberaexpress, Salva, el fill de Francisco José Esteve, que va ser testic directe de l’accident.

El faller de la comissió Ana Sanchis, més conegut per Pepe el Negre, es troba des d’anit ingressat a l’Hospital de la Ribera en patir cremades en l’ull dret així com en la mà dreta, el rostre i el muscle, abanda de tindre destrossats els dos tímpans, durant la cremà de la falla Colònia Ana Sanchis.

Pepe ha sigut curat de les ferides i patit la primera intervenció en l’ull afectat però tindrà que passar demà dimecres, de nou pel quiròfan per tal que puga recuperar la visió.

Va sonar com una bomba

El faller accidentat, amb una gran experiència en l’encessa de la falla, ha reconegut la seua errada, propiciada per la pluja, perquè davant el nerviosisme del moment "vaig encendre la pólvora solta amb una bengala la metxa ràpida en lloc de la lenta". Els fets ocorregueren al voltant de la una i mitja de la matinada en la popular barriada de la Colònia Ana Sanchis d’Alzira.

Per als tres fills,Salva, Marta i Eva, que no es separen de son pare, internat en l’Hospital de la Ribera, ell "és el nostre heroi", tots ells es fan  creus perquè a hores d’ara puga contar-ho davant una explosió tan forta -asseguren que va sonar com una bomba- que la seua ona expansiva el va llançar a varios  del monument.  

Pepe ha contat, hui, una i mil vegades la seua accidentada odissea als nombrosos fallers i veïns que han passat per l’habitació  interessant-se per la seua salut, entre ells el regidor de Festes Rafael Fita i el president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz. Conserva el seu característic bon humor i xarra tant com abans de l’accident tot i quedar-se, provisionalment sord. Un fet que lamenta perquè en no poder escoltar-se, pregunta una i altra vegada "em sentiu?".

La seua mà dreta conserva tots els dits però ha sigut sotmessa a varios empelts davant la forta cremada rebuda. 

Amb motiu del 50 aniversari de la falla de la que es fundador  havia preparat una "encessa especial utilitzant avionets". Ell està convençut que recuperarà la visió i l’audició per poder sorprendre l’any pròxim a tot el barri amb una cremà amb denominació d’origen, Pepe el Negre. 

Fotos i text: Riberaexpress

4 Comentarios

  1. Pepe, des de Riberaexpress et desitgem, de tot cor, una pronta recuperació perquè pugues inventar una nova encessa de la falla per al pròxim any.
    Ànim i endavant.

  2. Es van passar molt de temps (mesos) preparant aquesta encesa que anava a ser històrica per a la nostra comissió.
    Lamentablement tot va eixir mal la nit de la cremà… la pluja ens va fastidiar i va desencadenar en un accident que apagà de colp tota nostra alegria…
    Un fort abraç a Francisco Esteve, que es recupere prompte i que tot quede com un susto. Eres molt gran Paco!!

  3. El tio Pepe es una persona especial per a mi ,jo el vuic molt desde que el vaig coneixer,per a d’ell la falla Colonia Ana Sanchis es mes que la seua vida,fins i tot donaria la seua vida per ella,el millor eixemple el que pasà anit, ell volia que tot quedara perfecte per a celebrar el 50 aniverÇari de la falla pero la pluja li jugà una mala pasada que ell no mereixia, MOLT DE ANIM I MOLTS BESETS tu eres molt fort i el any que be ens faras una encesa si cal millor que esta!!!!!

  4. Et desitgem que et recuperes el més prompte possible i que pugues gaudir de moltes altres coses que la vida ens regala. Una forta abraçada i a reveure. Salutacions a tota la teua família que és el teu millor resguard i sosteniment moral. Salva i Carmina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here