Sant Josep ompli Alzira de pólvora i de milers de visitants abans de la cremà

0
450

Paula March fallera major d'Alzira

El president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz, ha destacat de les falles d’enguany "l’ausència d’accidents d’importància, la visita de totes le figures de la política", així com la gran afluència de gent, "en les mascletaes no cabia ni una agulla".

També ha destacat l’acte de l’Ofrena en la que han participat més falleres que mai". La mascletà de hui ha estat qualificada per Muñozcom "espectacular", en la que s’han disparat més de 100 kg de pólvora que ha emocionat a la majoria de falleres situades al cadafal d’autoritats en el que ha estat present hui, el secretari general del PSPVP-PSOE, Jorge Alarte. El pirotècnic de Llanera de Ranes, José Manuel Crespo ha sigut felicitat per l’alcaldessa, Elena Bastidas, per les falleres majors, Paula i Maria i de forma molt efusiva pel president de la JLF, Vicent Muñoz. 

El patró de les falles,Sant Josep, ha eixit a migdia en processó pel centre de la ciutat i posteriorment  presidia la última mascletà de l’actual exercici faller.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here