L’alcaldessa i la fallera major d’Alzira fan un balanç «molt positiu» de les Falles 2012

1
464
Membres de la Cort d'Honor ahi en la mascletà

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas i la fallera major, Paula March, han coincidit en fer un balanç "molt positiu" de les falles d’enguany "en ser unes festes cada vegada més reconegudes en tot el món".

Bastidas ha destacat "la gran afluència de públic" i la participació "de convidats d’excepció com el president de la Generalitat, Alberto Fabra". La primera autoritat local està convençuda dels beneficis que ha reportat per al sector hosteler; "crec que és una bona mostra el fet que el passat dissabte vaig cridar fins cinc restaurants i no tenien taula en cap d’ells".

Mentre, Paula, assegura que la vivència de les falles com a fallera major d’Alzira "és molt diferent" a com els ha viscut altres anys. "He de dir -apunta- que meu estic passant molt bé i que encara em queda metxa per a rato" confessava a Riberaexpress ahir minuts abans de la mascletà.  Tot i reconèixer que el seu càrrec d’enguany li obliga a "guardar més la compostura i les formes".

Per la seua part Mª José Boluda  i la resta de membres de la cort d’honor definixen així a la fallera major d’Alzira, "Paula és molt formal i correcta, però també simpàtica, divertida i marxosa, sap estar en tots els llocs, estem molt a gust amb ella perquè té molts detalls amb nosaltres".

Hem perdut prop de 3 kg

Clara Perpiñá, altra membre de la cort, destaca que la Crida "vista des del balcó de l’Ajuntament "és molt diferent que des de baix", també destaca la cavalcada, "és molt millor del que esperavem, ens heu passarem molt bé", també l’Ofrena, deien unes hores abans, "esperem plorar durant l’acte perquè som prou plorones".

Però el dia a dia de la setmana fallera requerix un horari prou exigent; "ens alcem a les 6 i mitja del matí i ens gitem aal voltant de les 2 de la matinada, és l’hora límit que ens hem ficat perquè Paula no té mai prou, és molt complidora i vol anar a tots els casals".

Una marxa que malgrat ser convidades constantment els permet mantindre la línia, "haurem perdut entre 2 i 3 kg"diuen amb molta satisfacció.

Davant les previsions meteorològiques que anuncien possibles rutxats per a la Nit de la Cremà,estan convençudes que "no va a ploure", per tindre un fi de festa complet davant l’excel.lent oratge registrat fins ara.

Paula March, Elena Bastidas i Vicent Muñoz

1 Comentario

  1. Si este año las fallas se han, hecho notar mas que ningún otro año a pesar.
    De la precaria situación económica, En la que esta sumergida nuestro país.
    Por lo tanto enhorabuena a todos/as los encargados/as de organizar nuestras.
    Famosas Fiestas ya que son referencia de orgullo y satisfacción de todo aquel
    Que la vive.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here