L’oratge anuncia vents fresquets i possibles ruixats per a la Nit de la Cremà

0
425
Cremà Plaça Major 2011

Per al Dia de Sant Josep, l’oratge final dependrà única i exclusivament del lloc on finalment  s’ubique l’embossament d’aire fred en altura que entrarà pel Cantàbric. Com anirà despenjant-se cap al sud del país a mesura que avance la jornada i el vent també anirà entrant cada vegada més humit (serà una miqueta molest i prou fresc), l’oratge tendirà a empitjorar més de cara a la nit on podrien aparéixer els primers ruixats.

Les màximes baixaran uns 7º

Per tant, estarem molt pendents de com evolucione finalment esta situació més inestable i sobretot esta ‘gota freda’ que ens arribarà a la península i que ens portarà alguns ruixats al llarg de la vesprada i també de cara a la ‘Nit de la Cremà’, apart d’un ambient més fresc durant tot este dia festiu per l’entrada dels vents més humits de component marítima i estes precipitacions, cosa que faran que les màximes caiguen entre 6º i 7º C respecte a les de hui.   .Jovi Esteve

      Matí                               Vesprada                     Nit de la Cremà

     2 Sol-NP            3 Sol-NG                       19 Lluna-N-plu

                                                               Jovi Esteve / Mateoròleg

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here