Èxit del concert de Cara o Creu a Carlet malgrat el nul suport institucional

2
370
Concert de Cara o Creu a Carlet

Un gran nombre de joves  va assitir al concert del grup  “Cara o Creu” organitzat pel Bloc Jove a l’Avinguda del Sud de Carlet, on van poder  gaudir de  les cançons del grup riberenc. El cantant,  Bernat Esparza, i la resta de músics van fer realitat una nit de música en valencià a la nostra ciutat, lúdica i alhora reivindicativa, davant el suport nul de l’administració pública a la nostra música.

El regidor de Bloc-Compromís Josep Àngel Hervàs ha volgut mostrar el seu agraïment a “Cara o Creu”,  grup que ja va rebre el Premi  Jaume I  2011 a la Difusió Cultural, atorgat pel Casal Jaume I.  Hervàs ha manifestat que “Nits com esta demostren que la música en valencià està més viva que mai, malgrat la falta de suport per part de les institucions públiques”. El jove regidor  ha afegit que “des de Compromís continuarem ajudant els músics valencians i continuarem reclamant el suport de les institucions públiques als joves intèrprets.”

 

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here