Les 35 comissions falleres d’Alzira aguarden amb nerviosisme el veredicte del jurat

0
386
Jutge evaluant una falla

Les 35 comissions  d’Alzira velen armes, millor dit, els seus respectius monuments, abans de conèixer el veredicte dels respectius jurats que es faràn

Paula March contempla la falla del Mercat

 públic esta vesprada a les portes de l’Ajuntament.

En la secció especial les espases en toten el més alt perquè una de les tres, Plaça Major, El Mercat o Camí Nou s’enduguen la glòria del 2012. Plaça Major ostenta, fins esta nit, el títol, que li intenten arrebatar les seues rivals. Mentre que en Infantils la que trata de no perdre el més alt del pòdium és la falla del Mercat.

A la secció Primera opten Sants Patrons, guanyadora de l’exercici passat, Plaça del Forn, Doctor Ferràn, Albuixarres-Camí Fondo, Pintor Andreu i Plaça Germanies. També Sants Patrons en infantils ostenta el títol.

En la Segona secció, els rivals a batir són Avingdua Josep Pau en grans i Caputxins en infantils, fallen que tenen, enguany per competidores, a Sant Andreu, Plaça Alacant, Tulell Avinguda,  Plaça de La Malva, i El Parc.

En Segona B competixen amb La Malva perquè repetixca el doblet; Sant Joan, Colmenar-Reis Catòlics-Murta, Colònia Ana Sanchis, Sagrada Família, Les Basses, l’Alquenència, Luis Suñer, La Gallera-Hort dels Frares i Les Cantereries.

I en la secció Tercera, junt a Ausiàs March, guanyadora de monument gran i l’Alquenència d’infantil, participen també, Herán Cortés, l’Alquerieta, Camilo Dolz, Pere Esplugues, Pere Morell, Sant Judes Tadeu i Pare Castells.

La fallera major d’Alzira, Paula March Borrás i la seua cort han visitat este matí la majoria dels monuments fallers.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here