La mascletà de Crespo i els passacarrers del primer dia de falles omplin Alzira de festa

0
406
Els pirotècnics de Crespo després la mascletà
Membres de l’Alqueria Blanca
Villalba junt a Paula i l'alcaldessa

La mascletà disparada per la pirotècnia Crespo d’Alzira i els passacarrers del primer dia de falles han omplit de festa la capital de la Ribera al llarg del matí.

Al cadafal oficial de la Junta Local Fallera s’han citat hui una representació de l’Associació Empresarial d’Alzira encapçalada pel seu president, José Villalba, aixi com actrius i membres de l’equip de la sèrie de Canal 9, L’Alqueria Blanca. Tampoc han falta l’alcaldessa de la ciutat, Elena Bastidas, junt varios regidors de la corporación tant de l’equip de govern com de l’oposició.  

Al voltat de les 14 hores, hora de la mascletà, no cabia una agulla al centre de la ciutat que s’ha vist presa pels fallers i falleres que desfilaven i ballaven al so que marcaven les xarangues musicales que els acompanyen.

Un instant de la mascletà de hui

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here