Maria de Camí Nou ha guanyat el primer premi en les cinc ocasions que ha sigut fallera major

3
603
Pare i filla, President i fallera major esclataren d'alegria
Camí Nou, la millor falla d’Alzira segons el jurat

"La meua filla és un autèntic talismà" afirmava el president de Camí Nou, Pepe Magraner, només rebre el banderí que acredita a esta comissió haver plantat la millor falla d’Alzira l’any 2012. Maria, filla del president i fallera major ens confessava a Riberaexpress "no hi han paraules per a descriure l’emoció i l’alegria que senc en este instant". I Maria Magraner és talismà perquè ha fet un 5 de 5; dos vegades com a fallera major infantil de La Gallera i tres corones com a fallera major de Camí Nou els anys 2005,2006 i 2012, acrediten la seua, quasi, imbatible marca.

"Alzira té una olor especial" és el lema del magnífic monument de l’artista Paco López, que fa dos anys va plantar Convento de Jerusalén en Valéncia.

Alegria desbordant en Camí Nou

El jurat ha decidit que el segon premi de la secció Especial correspon a la falla El Mercat, mentre que l’anterior campiona, Plaça Major, s’ha quedat tercera.

La concessió del premi no ha estat exenta de polèmica donat que alguns presents han cridat, "tongo, tongo" al final de l’acte.

Els premis en la resta de seccions han sigut els següents:

Secció Pimera:

1) Pintor Andreu

2) Sants Patrons

3) Plaça Germanies

Secció Segona:

1) Plaça La Malva

2) Plaça Alacant

3) Avinguda Josep Pau

Secció Segona B:

1) La Gallera-Hort dels Frares

2) Les Cantereries

3) Ana Sanchis

Secció Tercera:

1) Ausiàs March

2) Pere Esplugues

3) Pare Castells

Video de la falla Convento Jerusalén-Camí Nou:

http://www.youtube.com/watch?v=2RWmq5xr9sE

3 Comentarios

 1. Eliseo Candela que content estaràs, m’alegre per la Falla Cami Nou, no per tu que eres un poquet malasombra!!!

 2. Hola, primero que nada gracias a todo el mundo!
  Comentar que de 5 veces como fallera mayor son 5 primeros premios y no 3.
  2 de infantil en la Gallera en 1991 y 1993 y 3 de mayor en Cami Nou 2005,2006 y 2012. Estamos muy contentos! Enhorabuena a todos los ganadores! Y gracias al Mercat y a Plaça Major por su detalle de ayer.

 3. Disculpa Maria però el gran soroll que hi havia anit no em va permetre entendre de forma correcta el que me contaves. Com rectificar és de savis, et torne els dos primers premis que, sense voler, t’havia escatimat.
  Al César el que és del César.
  Aprofite l’ocasió per donar-te la enhorabona, és evident que tot el que toques heu converteixes en or, a ton pare el president -de menuts erem veïns de barriada- i a tota la comissió de Camí Nou en nom de Riberaexpress.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here