Alzira es desperta hui a colp de masclets i amb 70 monuments als carrers

0
430
Alfredo Garés
Pedro García

Masclets, coets, piuletes i algun que altre canó pirotècnic han espabilat este matí els alzirenys per avisar-los que les falles ja estan al carrer; concretament 35 monuments grans i altres tants infantils que ens acompanyaran fins la nit del pròxim dilluns.

El soroll ha sigut tan atronador que  cap veí de la ciutat ha quedat per despertar a les 8 del matí. Una horeta després els despertadors han parat una estoneta per recuperar forces, però de nou els carrers i places han atronat al pas de les comitives falleres.

Riberaexpress ha fet un seguiment especial als fallers de la comissió La Gallera-Hort dels Frares que de la mà del seu president, Enrique Palau, han recollit la fallera major, Mercedes Delgado, a les rodalies de la Plaça del Sufragi. Entre els dos centenars de fallers que encenien un masclet darrer l’altre hi havien dos ex-ilustres el que fora director de RTVV, Pedro Garcia i l’ex-alcalde d’Alzira, Alfredo Garés, que ostenta en la falla el càrrec de delegat de pirotecnia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here