Morera i els regidors de Compromís repartixen música en valencià a les falles d’Alzira

0
445

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha visitat este matí les falles d’Alzira al temps que repartia el Disc de la Música en valencià editat per Escola Valenciana. Morera ha dit "que una magnífica ocasió per promocionar la nostra música és que les falles d’Alzira la posen a les seues revetles".  Fins i tot li han entregat un CD al propi president de la Generalitat,  Alberto Fabra que també ha estat este matí a Alzira gaudint de la festa fallera.

El dirigent d’esta Coalició ha felicitat a la falla Plaça La Malva per aconseguir el primer premi de llibret de falles de la Generalitat i ha assenyalat que els falles constitueixen "un motor económic". Morera que ha estat acompanyat pels regidors de Compromís per Alzira, Carles Aranda, Diego Gómez i Adelaida Pau, ha presenciat la primera mascletà des del cadafal d’autoritats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here