Gran ambient a Alzira davant la primera mascletà, els primers passacarrers i els últims retocs de la plantà

0
462
La Plaça del Regne este migdia

En la prèvia de les falles Alzira s’ha vist envolta d’un excel.lent ambient amb la disparà de la primera mascletà, amb els primers passacarrers i els últims retocs a la plantà unit a la visita d’una ampla nòmina de polítics encapçalada pel Molt Honorable president de la Generalitat.

Desde primera hora del matí vullien d’activitat els casals de les 35 comissions falleres per acabar els més de 70 monuments que demà lluiran a Alzira per totes i cadascuna de les barriades.

Al voltant del migdia els primers pasacarrers omplien de música i colorit la ciutat i molt especialment cridava l’atenció de la gent l’ampla comitiva  encapçalada per les falleres majors, Paula i Maria que donaven pas al president del Consell, Alberto Fabra, la consellera de Turisme, Lola Jhonson, l’alcaldessa, Elena Bastidas i la resta de la corporació municipal.

L’excel.lent mascletà de Pirotècnica Valenciana provocava els primers aplaudiments dels centenars de veïns congregats a l’avinguda Sants Patrons.

Mentre la Nit de la Plantà va estar d’allò més animada amb discomòbils per tot arreu i fins i tot els millors DJ com els casos d’Ausias March ambg J. Coll i Plaça del Forn amb Platero.

Als casals feia olor a xulles, llonganisses i botifarres, especialment al d’Albuixarres-Camí Fondo on soparen l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, els regidors, Miguel Correal i Lola Ortega junt el president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz i la faller major d’Alzira, Paula March i la seua cort.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here