Fabra:»He vingut a Alzira a impregnar-me d’il·lusió per poder eixir prompte de la crisi»

3
1303
Fabra amb Maria i Paula durant la mascletà
Alberto Fabra este migdia en Alzira

Per petició expressa d’Alberto Fabra, president de la Generalitat, este matí ha visitat Alzira per a assistir a la mascletà i viure l’ ambient faller que invadix tota la ciutat.

Fabra que va arribar acompanyat per la consellera de Cultura, Lola Johnson, va visitar per primera vegada la capital de la Ribera Alta i l’Ajuntament on va firmar en el llibre d’or en el magnífic saló noble davant  la Corporació i las falleres majors Paula March i Maria Sanchis.

Allí també estaven alcaldes i alcaldesses de La Barraca, Catadau, La Pobla Llarga, Carlet, Algemesí o Benifaió, a més de regidors i l’actriu Remedios Cervantes. Des de la Casa Consistorial el president es va dirigir en cercavila a la mascletà. A l’inici de la cercavila, el Síndic de Compromís, Enric Morera, l’ha regalat un CD d’Escola Valenciana amb música de grups de la Comunitat.

"Explosió d’alegria"

Abans de la mascletà el President va manifestar, "he vingut a Alzira a impregnar-me d’esta il·lusió i sentiment que tenen els alzirenys per a poder treballar i eixir de la crisi".

Fabra va explicar que Alzira igual que altres municipis"estan explotant d’alegria, sentiment, cultura i tradició" i va qualificar la festa alzirenya com "de les més importants de la Comunitat i més que centenàries". El president de la Generalitat va voler compartir amb el món faller d’Alzira eixa il·lusió "d’estos dies, on la gent s’oblida de les coses i el que vol és recordar quins són els seus orígens".

També va advocar per "la convivència" i de que "som un gran poble que necessitem sentir-nos forts per a poder eixir abans d’esta situació".

Una magnífica mascletà

La festa final va acabar amb una sensacional mascletà de José Manuel Crespo, de Pirotècnia Valenciana, que amb 80 quilos va fer tremolar la plaça del Regne. En esta mascletà també va estar present Manolo Mata, aspirant a la secretaria general del PSPV i que es mostrà "encantat d’estar al poble de ma mare".

Riberaexpress

3 Comentarios

  1. Quan han costat els blusonets del President i la Consellera? Se’ls han pagat o els hem pagat entre tots els alzirenys? Pense no calia, amb americana n’hi hava prou.

  2. I la pobra alcaldesa de Carcaixent esperant-lo per a inaugurar l’apertura de l’Avinguda Joan XXIII, al final s’ha decidit a obrir-la sense autobombo . Que poca sensibilitat té aquest home, xé.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here