Cánovas del Castillo repeteix un altre doblet històric en les Falles de Carcaixent

2
631

 

Cánovas, torna a guanyar a Carcaixent

Els components de la falla Cánovas del Castillo de Carcaixent, igual que va passar el passat any, han mostrat, esta nit, la seua alegria en portar-se el triomf tant en la secció de monuments grans com en els infantils. En aquesta localitat, es va repetir el podi en ambdues categories.

Plaça Major s’ha tingut que conformar amb la segona posició en les dues modalitats, mentre Jardí de l’Alegria ha sigut la tercera.

El millor llibret va ser el de Plaça Major seguit per Placeta els Dies i Jardí de l’Alegria, mentre que Plaça Major també va ser reconeguda com la comissió que va fer la millor presentació seguida per Avinguda Germanies i Cánovas.

L’entrega de premis ha tingut lloc al Passeig amb un gran ambient on la música, els plors d’alegria foren els autèntics protagonistes de la nit.

Riberaexpress, protagonista en la Falla Plaça Major

Desa Bataller


2 Comentarios

  1. Molt boniques les fotos pero fotografia la carpa de la falla de Maestro Giner , que han fet forats al pis de una plaça que amb el programa ZP van fer nova el any passat, qui pagara els foraets, o faran un camp de golf al mercat de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here