Alberto Fabra, Lola Jhonson, Enric Morera, Manolo Mata i l’actriu Remedios Cervantes demà en la primera mascletà d’Alzira

0
349

Alzira contarà demà, en el dia previ al començament de les falles, amb un bon grapat de visitants ilustres, com el president de la Generalitat, Alberto Fabra, que signarà en el llibre d’honor de la ciutat, la consellera, Lola Jhonson, el síndic de Compromís, Enric Morera, l’aspirant a la secretaria general del PSPV, Manolo Mata i l’actriu Remedios Cervantes.  Tots ells assistiran a la primera mascletà que la Pirotècnica Valenciana dispararà a les 14 hores a la Plaça del Regne.

Mentre les falles caminen poc a poc, però inexorablement, cap el seu inici que no és altre que la Plantà oficial del divendres. Però la plantà reial porta fent-se des de principi de setmana fins el punt que hi han alguns monuments als que sols els falten xicotets detalls.

Per això ja son prou els que veïns que curiosejen les falles i comencen a emetre els seus primers veredictes; que si esta falla junt altra són les favorites per al primer premi, que si esta està millor pintada, que si l’altra està molt ben acabada. Tot i això les grues dominen, encara, els barris fallers i formen part, si més no del propi monument.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here