L’Ajuntament estalviarà un 45% a l’any en cedir la gestió del Luis Suñer Picó a la UD Alzira

0
411
Bosch amb els empresaris de Living Doll Planet
Bastidas i Bosch signant el conveni

Des de fa diversos anys, la UD Alzira anava darrere de  la signatura d’un conveni perquè este club esportiu puga gestionar i explotar l’estadi Luis Suñer Picó.

Aquest dia ha arribat avui amb la signatura d’un conveni entre l’alcaldessa Elena Bastidas i el president de l’entitat blaugrana, Pepe Bosch, pel qual el club podrà explotar i gestionar aquest recinte i l’Ajuntament podrà estalviar entre un 40 o 45% del que costa a l’any el manteniment d’aquesta instal·lació municipal, uns 130.000 euros anuals. A este respecte cal recordar que l’entitat blaugrana signà, l’any passat, un conveni amb l’empresa Living Doll Planet per tal d’explotar el recinte esportiu amb espectacles i events.

És a dir, el Consistori estalviarà uns 58.000 euros, «ja que el manteniment de consergeria i neteja serà a càrrec del club», segons el regidor d’Esports, Manolo Nebot.

Concerts i esdeveniments

D’altra banda, el club disposarà la instal·lació per poder realitzar esdeveniments i concerts, una cosa «que ja estem treballant», va avançar Bosch. Un club que al novembre compleix 90 anys d’existència.

La llum, l’aigüa junt la pintura, gespa i altres despeses seran facturades per la UD Alzira a l’Ajuntament «amb una quantitat màxima, mentre que els dos conserges seran destinats a altres instal·lacions» i el club contractará al seu personal. El conveni s’ha signat fins a 2015 i serà revisat cada any.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha assenyalat que aquest conveni és «segurament el primer que se signa d’aquestes característiques a València». Segons Bastidas el conveni ha estat «una plasmació d’acords i de voluntats: Ha costat temps per la dificultat jurídica, però era necessari, cal buscar fórmules imaginatives en temps difícils i a banda reduïr costos a l’Ajuntament».

Per la seua banda, Pepe Bosch, explicava que s’ha fet un «gran esforç» per les dues parts, i en el Luis Suñer «amb els temps que corren podem amb imaginació traure recursos per al club i fins i tot es pot traslladar esta forma de gestió a altres entitats».

Clàusules del Conveni

La U.D. ALZIRA se compromete a:

a.-      Realizar la limpieza interior del estadio, incluyendo vestuarios, lavabos, oficinas, etc.

b.-      Colaborar con el Ayuntamiento de Alzira en la promoción del fútbol y otros deportes.

c.-      Abonar los gastos por desplazamientos, alojamientos, material deportivo, equipamiento, publicidad, arbitrajes, cuotas federativas, mutua médica, nóminas, tributos y cuotas de la seguridad social, de su actividad.

d.-      Reposición de materiales, reparación de averías etc., derivadas del mal uso de las instalaciones o negligencias.

e.-      La UD ALZIRA realizará el mantenimiento ordinario del terreno de juego y demás dependencias e instalaciones, así como todos aquellos trabajos encaminados a tener el terreno de juego y la instalación y sus anexos, en perfecto estado.

Durante la vigencia del convenio, la UD Alzira, ofertará un pase especial para los jubilados, que permitirá la entrada con un descuento del 50% en todo tipo de partidos que se jueguen en el Estadio Luís Suñer Picó. A los poseedores del “Carné Jove” y la “Tarjeta Esportiva” de la Generalitat, la UD Alzira aplicará un descuento del 25% en los pases o en las entradas correspondientes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here