La Fallera Major d’Alzira (1987-88), Mª José Castillo, i la Cort celebren el 25 aniversari del seu regnat

0
1374

Mª José Castillo i la seua Cort celebren el 25 aniversari

Fa unes setmanes, concretament, el passat dia 18 de febrerla Fallera Major d’Alzira de 1987-88, Mª José Castillo i la seua Cort d’Honor celebraren el 25 aniversari del seu regnat en un dinar de germanor a la Masia on recordaren eixos moments tan intensos que varen viure ara fa 25 anys. Mª José Castillo va estar acompanyada per la seua Cort d’Honor: Aurelia Pellicer, Teresa Garrigues, MªCarmen Layunta, Eva Rodríguez, Mª José Miquel.

Maria José Castillo, emocionada, va destacar l’amistat que uneix a esta "família d’amigues falleres", i recalcà que les Falles son "la millor festa del món". Cal recordar que María José Castillo viu a Madrid i es suboficial músic de la Unitat  de Música de la Banda Reial, però sempre que pot "s’escapa" per a visitar Alzira, i sobretot en Falles. Enguany també la podrem vore per la ciutat i des de Riberaexpress "vull desitjar unes bones festes als alzireny i alzirenyes i als visitants".

És una persona "fallera de veritat" i porta la festa al cor!!.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here