Els clubs esportius d’Alzira exposaran a l’alcaldessa el seu malestar davant la retallada d’un 40% en les subvencions

0
372

L’alcaldessa, Elena Bastidas, es reunirà, en breu, amb una representació de les entitats esportives locals que li traslladaran el malestar provocat per la retallada d’un 40% de les subvencions municipals en laa present temporada.

El regidor d’Esports, Manolo Nebot, a preguntes de Riberaexpress, ha explicat que estes retallades s’han produït per » mantindre en condicions totes les instal.lacions esportives. L’Ajuntament d’Alzira cedeix gratuïtament estes instal.lacions als clubs i degut a la crisi no hem tingunt més remei que fer eixes retallades».

La intervenció de Nebot al respecte s’ha produït durant la roda de premsa posterior a la signatura del conveni entre l’Ajuntament i la UD Alzira.

Nebot durant la roda de premsa

Però ha avançat que Bastidas es reunirà amb els dirigents dels diferents clubs de la ciutat per a vore la possibilitat de revisar aquestes subvencions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here