Ripollés pi(n)ta a favor de la UD Alzira

0
376

Els jugadors de la UD Alzira s’han mostrat «esperançats» en que la iniciativa dels dirigents de l’entitat de vendre gravats de Juan Ripollés per poder paliar la situació econòmica que arrossega el club que no paga els emoluments a la plantilla des del passat mes de novembre.

El seu capità, Sito, ha manifestat esta nit a Riberaexpress, mentre Ripollés aterrava a Alzira amb el seu llenç, que «té bona pinta esta idea», es més el guardameta blaugrana ha avançat que els jugadors «no adoptarem cap mesura perquè tenim esperances que el problema econòmic es solucione

Ripollés amb el llenç donat a Alzira i la UD Alzira

«.

Juan García Ripollés (Alzira,1932), pintor, escultor i gravador va expresar ben clarament els seus sentiments, «estic pel meu poble i per la meua alcaldessa disposat a col.laborar el que faça falta».

Ripo, com el conèixen els seus amics i incondicionals, escoltà els piropos de l’historiador local, Bernat Montagud i de l’arxiver municipal Aurelià Lairon cap a la seua tasca. Però sobre tot l’agraïment mostrat pel president de la UD Alzira, Pepe Bosch, que reconegué que el club «està passant per moment difícils» , i de la primera autoritat local, «gràcies Ripo per la teua generositat». El quadre del que eixiran 200 gravats, ha sigut donat per l’artista al club i els seus directius a l’Ajuntament que l’exposarà en el MUMA.

Bosch imposà a Ripollés la insígnia d’or dela UD Alzira i anuncià que la directiva havia acordat, «per unanimitat», concedir este guardó a la pròpia l’alcaldessa que el rebrà en un pròxim acte.

Per la seua part els capitans blaugranes entregaren a l’artista, naixcut a Alzira i afincat a Castelló, una camiseta amb el seu nom. El tècnic, Frank Castelló, el segon entrenador, Juanjo Cháfer i els jugadors, Sito, Valiente, Galindo, Calero, Escudero, Antonio, Chema, Bernat i Ibáñez acodiren a l’acte celebrat a la Casa de la Cultura. A la cita no ha pogut assistir el, també capità i jugador alzireny, Edu López, davant la mort sobtada de son pare.

El fotógraf local, Niclas, donà detalls de la qualitat dels 199 gravats, que reproduiran l’obra donada per Ripollés, gràcies a «una tècnica novedosa».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here