Almussafes obri les seues falles amb la cavalcada i la Crida

0
422

Falleres Majors i presidents infantils de les tres comissions falleres d'Almussafes en el balcó del Centre Cultural

Al crit conjunt de “Visca Almussafes i Visquen les seues Falles”, les tres falleres majors d’Almussafes van protagonitzar, durant la vesprada de dissabte passat dia 10, la segona crida fallera de la història del municipi, entre els víctors de centenars de fallers i falleres que abarrotaven l’esplanada del Centre Cultural.

Precisament, des del balcó de les dependències culturals, la regidora de Festes, Esperanza Carbonell, va ser l’encarregada de protagonitzar l’obertura de la cerimònia oficial fallera, organitzada per la Junta Local.

A continuació, Mónica Boix, la reina fallera de la comissió La Torre, va iniciar el torn d’intervencions del primer acte oficial de les festes josepetes de l’any 2012. Gràcia Stella Alepuz, fallera major de la Primitiva, i Mª Creu Parra, reina fallera de la Falla Mig Camí, també es van dirigir a tots els presents amb discursos plens de passió i emotivitat, que es van clausurar amb l’Himne de València, entonat pel món faller al complet.

Per segon any consecutiu, el pregó, en el que també van estar presents les falleres majors i els presidents infantils de les tres comissions, va clausurar la gran cavalcada fallera, que va comptar amb una elevada participació i que va recórrer durant dos hores les principals vies del nucli urbà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here