PSOE, EU i Més Algemesí demanen el canvi del plenari del 29M per la vaga general

0
230

Els regidors i regidores dels 3 grups de l’oposició a l’Ajuntament d’Algemesí han presentat un escrit dirigit al Sr alcalde demanant el canvi del Plenari que en principi, segons la planificació, esta previst per el dijous 29 de març. Per als portaveus dels 3 grups municipal “davant la celebració d’un dia de vaga general, al que sens dubte se sumaran nombrosos treballadors i treballadores de l’Ajuntament, entre ells els propis grups municipals, fa inviable el poder realitzar amb normalitat aquest ple”.

Eixe, dia els sindicats de classe, han convocat Vaga General contra les polítiques y la reforma del mercat laborals que sens dubte i donat la agressió contra les drets dels treballadors i treballadores d’arreu l’estat espanyol, i com no, els dels nostres veïns i veïnes, i per açò, “confiem que s’assumisca la necessitat de realitzar el ple en condicions normals i, per tant, esperem que es puga consensuar el canvi amb total normalitat i, si no fóra així, arribaríem fins a les últimes instàncies legals perquè el ple puga realitzar-se amb la participació de tots els que, democràticament, anem a sumar-nos a la convocatòria de vaga general realitzant ús d’aquest dret constitucional”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here