Gema Jordán campiona autonòmica en 1.000 metres llisos participarà en el Campionat d’Espanya

0
395
Gema Jordán

El dissabte 10 de març es celebraven dos Campionats Autonòmics d’atletisme, per un costat, a la pista d’atletisme de la ciutat esportiva  de L’Alcúdia,  el campionat de 10.000 m. de la Comunitat Valenciana mes  la Reunió de Autonòmica de fons (3000 i 5000 m. ll.) , competició organitzada pel C. A. L’Alcúdia,  Atletes arribats de total la comunitat  optaven al títol de Campions autonòmics i foren en este cas dues  atletes del  club, les que s’emportaren 2 medalles de les 6 que es repartien : Cristina Espí, primera i Campiona Autonòmica i Mª Carmen Abril, segona i Sot campiona Autonòmica.

Per un altre costat, el mateix dissabte es disputava La final  Autonòmica Cadet de Pista coberta al Lluís Puig de Valencia, també en jornada vespertina, prova que congregava a joves esportistes nascuts en 1997 i 1998, a la recerca del títols de Campions Autonòmics, i allí fou on l’atleta del C. A. l’Alcúdia Gema Jordan  es feia amb la medalla d’or, a més  de la marca mínima  de participació al Campionat d’Espanya de la seua categoria que es disputarà el 17 i 18 de març a Oviedo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here