La Torre de la Plaça de Benifaió acull l’exposició de l’artista local Angels Le Fou

0
315

Inauguració de l'exposició

Divendres passat 9 de març s’obrien les portes de la Torre de la Plaça oferint com a novetat l’exposició de pintura de l’artista local Angels Le Fou.

Fins ara, el monument històric més reconegut del municipi albergava únicament en el seu interior, des de la seua remodelació a finals de la dècada dels 90, la col.lecció museogràfica de les restes arqueològiques trobades durant els treballs de restauració. Ceràmica i utensilis de l’època medieval copen les vitrines exposades al visitant. Des del divendres l’entorn de l’interior de la torre s’ha modernitzat i s’amplia ara la mostra amb grans llenços.

Una dotzena d’obres de grans mides on combina colors càlids i freds, pinzellades grosses, missatges, imatges abstractes amb tants sentits com els que li vullga donar el visitant.

La regidora de cultura Merche Gómez va lloar la trajectòria de l’artista i com la seua tornada a Benifaió després d’estar en diversos llocs oferix al visitant la possibilitat d’observar la seua gran obra en un entorn emblemàtic com la torre.

L’artista va agrair a familiars, amics i a l’Ajuntament de Benifaió tot l’interés mostrat per que la seua exposició siga per fi una realitat.

Entrar en la torre oferix un cúmul de sensacions que contrasta amb la singularitat de les seues parets, amb la serenitat i la combinació de llums i ombres d’este edifici històric.

Fins al 30 de març es podrà contemplar esta original mostra pictòrica que baix el nom «Ent Entorn Cosmos» introduïx al visitant en un espai diferent, un cosmos singular amb multitud de missatges i sensacions modernistes en un entorn històric.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here