L’Exposició del Ninot, la cavalcada i la Crida obrin les Falles a Benifaió

0
488

Inauguració de l'exposició del ninot a Benifaió

El món faller de Benifaió va viure divendres passat el punt i eixida als seus actes fallers, la inauguració de l’Exposició del Ninot 2012 en el Centre Cultural Enric Valor. L’alcaldessa de Benifaió i presidenta consumada de la junta local Amparo Arcís, la presidenta executiva Maribel Sabater i la Fallera Major de Benifaió Marina Villanueva Linares van inaugurar la mostra que arreplega les fotografies de totes les màximes representants del municipi.

A més com cada any cada comissió ha aportat un ninot major i infantil perquè els visitants puguen votar a aquell ninot que serà indultat del foc la nit del 19 de març per votació popular.

Els ninots podran ser votats fins a dijous que ve 15 de març. El dissabte dia 17 a les 20:00h tindrà lloc en la Plaça Major la lectura del resultat de la votació popular i l’entrega de banderins a les falles després del veredicte del jurat, qui visitarà els monuments locals el divendres 16.

El món faller de Benifaió obri les portes a la festa amb la cavalcada i la tradicional crida

Crida de Benifaió

El món faller de Benifaió va viure el dissabte una intensa jornada festiva amb dos importants actes, la cavalcada i la crida fallera.
Les cinc comissions falleres de Benifaió van eixir al carrer amb una àmplia varietat de disfresses i carrosses mostrant a les seues Falleres Majors i l’originalitat i la creativitat en cada grup de disfresses.
Disfresses de qualsevol tipus: el món de l’esport amb ballarines i futbolistes, la samba brasilera amb coreografia incorporada, impermeables al compàs de la cançó cantant davall la pluja, genets, el món del còmic, etc…

Multitudinària Crida Fallera

Després del recorregut oficial, els màxims representants de cada comissió es van traslladar fins al balcó de l’Ajuntament de Benifaió on van ser rebuts per l’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís i la Fallera Major de la ciutat Marina Villanueva. L’ambaixadora de la festa fallera benifaionense duc a terme una crida davant de milers de fallers i veïns que ovacionaven des de la Plaça cada una de les seues paraules.

La Fallera Major es va dirigir al multitudinari món faller present en la Plaça Major desitjant «que l’esforç de tot un any comence ja a donar els seus fruits perquè disfrutem d’unes falles en pau, germanor i molta festa». Després de la crida l’alcaldessa de Benifaió va entregar a Marina les claus de la ciutat com a reina fallera 2012.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here