Els primers monuments envaixen Alzira i comencen la despertà de la tranquila ciutat

0
488

Ara va de bo!, les falles ja estan açí arriben pels quatre costats de la ciutat per envaïr en les próximes hores la tranquila ciutat. Venen per quedar-se fins la nit de Sant Josep i per ser les protagonistes de la festa. Al voltant d’elles giren un bon grapat de llocs de treball, uns quants artistes, milers de fallers i falleres i alguns milions d’euros.

Elles trenquen la monotonia, alegren per unes dies la ciutat, aparquen per una setmana els maldecaps de la crisi i omplin els carrers de música i pólvora,així com de natius i visitants.

Alzira és vostra, diu cada any a principis de març en la crida, l’alcalde ó alcaldessa de torn a la nombrosa família fallera. I a fe que és veritat. Els monuments són els déus a adorar per una massa de gent que els venera  tant com els critica, però que tenen una data de caducitat, la Nit de la Cremà.

Després del foc i la tempesta fallera tornarà la calma.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here