Desguaces El Alemán crea els primers llocs de treball al Parc Empresarial El Pla d’Alzira

0
611

Desguaces El Alemán SL s’ha convertit en la empresa pionera del Parc Empresarial El Pla on ja treballen els set primers empleats del polígon impulsat per l’Ajuntament i l’Associació Empresarial d’Alzira (AEA).

La nova empresa dirigida pel jove emprenedor de Guadassuar, Miguel Ángel Carles Martí, conta amb varies línies d’actuació; així és un centre de descontaminació per al tractament de residus i a més es dedica a la caompra-venda de vehicles d’ocasió, a la venda de peces i recambis per al’automòbil i fins i tot conta amb una tenda online.

Carles ha dipositat totes les seues esperances en este projecte després que fora l’encarregat d’una xatarreria a Massalavés, reconeix que s’ha arriscat amb esta iniciativa però ara està «molt satisfet» de dur-la endavant. Confessà a Riberaexpress «que no ha estat fàcil» perquè «pensava que no s’anava a acabar el polígon».

Va escollir este polígon industrial «per l’excel.lent conexió amb la majoria de les poblacions de la comarca».

A pocs metres de la seua nau industrial es troben prou avançades les obres d’un important magatzem de cítrics, Frutas Beltran, que obrirá les seues portes per a la pròxima campanya citrícola. Altres dos empreses estan donant, a hores d’ara, els primers passos per instal.larse a este Parc Empresarial.

El president de la AEA, José Villalba, considera que el nou polígon «és un desig complit» per part de la seua organització. Reconeix, que encara no conta amb l’aigüa potable però «provisionalment es pot utilitzar l’aigüa procedent d’un pou».

En estos moments estan plantant-se centenars de palmeres que són els elements més importants de la jardineria prevista per al nou polígon d’Alzira.

http://www.desguaceselaleman.com/

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here