La cavalcada dels fallers ompli de música, crítica i humor els carrers i places d’Alzira

8
431

Els fallers d’Alzira ha pres esta vesprada els carrers i places omplint la ciutat d’alegria, música, crítica i humor amb les seus variopintes disfresses.

Les retallades a la sanitat i l’educació pública, la crisi económica, la reforma laboral i la corrupció han estat els protagonistas de l’ampla desfilada en la que han participat milers de fallers i falleres d’Alzira. Tot i que l’enfonçament del creuer a la costa italiana i en clau local les obres inacabades del complexe comercial de Vilella i la desaparició dels concerts de Sant Bernat, també han estat en el punt de mira de la crítica fallera.

L’eixida de la cavalcada es feia poc després de les 6 de la vesprada del Parc Pere Crespí, però una hora abans la festa ja estava per tot arreu de la ciutat.

8 Comentarios

 1. Vergonyosa la calvalcada d’Alzira. tots/es bufats, amb el got amba la ma….Això es la Festa d’Interés Turístic Nacional??? Quin eixemple estem donant?? Senyor president de la JLF, l’espectacle d’ahir te que acavar ja

 2. la cabalgada es la cabalgada dels fallers …no la de carnestoltes i la fan a la seu manera aixi son les falles…..o les ames o les odies…..

  • Les falles per als falleros!
   I que més dona Pepe que IBERIA tinga raó o no, si son per als fallers les falles o no ho saps encara?

 3. De vergonya res! la cavalcada de les falles a segut sempre així, qui vuiga vore pasareles de moda que vatja a cibeles!!

 4. Ole y ole, la vergonya cria ronya, en lo que iha que acabar es en el vandalisme pero el 99% dels fallers y falleres eixen per divertirse perque tambe tinc que recordar que per cualquier motiu es te que cancelar algun acte tots els mateixos que protesten ara despres tambe protestarien per anular algo.

 5. si no volen vore a ningu en un cubata o en una cola simplement que giren el cap perque el que realment es valencià y li agrada nostra festa noplora tant.

  • Sí Vicentico, son igual que les falles de quant erem menudets, peró cada vegada sembla més menut el monument i més monumental la «taja» que porten els fallers.
   Peró com enguany encara no ha vist res, tampoc t’ho puc garantitzar si sigueixen amb eixa tendencia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here