Tele Carlet no va cobrir la concentració contra el Consell «per no complir els requisits» segons l’alcaldessa

0
343
Concentració contra les retallades del Consell

Davant la pregunta feta pel Grup Bloc-Compromís a l’alcaldia sobre per què la televisió municipal no havia cobert un esdeveniment molt rellevant per a la nostra ciutat com ha sigut la concentració organitzada per tots els centres públics de la nostra ciutat en favor de l’ensenyament públic i en contra de les retallades de la Generalitat, l’alcaldessa, Mª Angels Crespo, ha respost que Tele-Carlet cobreix els actes “en què organitza, participa, col·labora o patrocina l’Ajuntament de Carlet” i que la concentració “no complix cap dels requisits detallats anteriorment”. I afegint encara que “Tele Carlet mai ha donat cobertura informativa a cap activitat organitzada i programada ni per sindicats ni per partits polítics ”.

La portaveu de Bloc-Compromís, Maria Josep Ortega, ha manifestat al respecte que “es tracta d’una nova mostra de cinisme de qui ha utilitzat des de sempre la televisió local com una televisió de partit, com un NO-DO del seu cortijo particular i intransferible”. “No solamentha afegit Ortegadóna les ordres oportunes perquè Tele-Carlet no cobrisca un acte organitzat per tots els col·legis i institus públics de la nostra ciutat, un acte on van participar centenars de persones per reivindicar una educació pública de qualitat, sinó que damunt té la barra d’intentar justificar-ho amb excuses que no tenen res a veure amb la veritat, quan ho tenia més fàcil simplement dient que va prohibir que anara Tele Carlet perquè no pot suportar que en la seua televisió isca res que qüestione la gestió del partit governant, i només poden eixir coses que l’alaben a ella o al seu partit”.

 Visita senadors del PP

Cal recordar que fa uns mesos Tele Carlet va informar puntualment i extensament de la visita dels senadors del PP de la Comunitat Valenciana, per no dir quan fa uns anys obligà a Tele-Carlet a desplaçar-se a la ciutat d’Alacant a gravar un míting del PP. O la cobertura  que es fa d’actes que “ni organitza, ni participa ni col·labora ni patrocina l’Ajuntament”; això sí, sempre que no puguen perjudicar la seua imatge ni la del seu partit. O l’aparició continuada i excloent dels regidors del PP sense permetre ni una sola aparició dels regidors de l’oposició.

 Per últim, Ortega ha afirmat que “només els polítics que no creuen en la democràcia ni en la llibertat utilitzen els mitjans públics  en benefici particular i prohibeixen l’aparició de veus discrepants per a impedir així que la ciutadania puga contrastar les opinions i formar-se’una de pròpia en absoluta llibertat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here