Festival Rockfalles este cap de setmana a Carcaixent

4
582

Un any més l’Associació Cultural Més Ke Rock té el plaer de presentar una nova edició del Festival Rockafalles, en 2012 hem volgut donar al Festival més amplitud tant horària com en diversitat d’estils musicals i activitats alternatives. El Festival començarà el Divendres, 09 de Març amb una Festa de Benvinguda que se celebrarà en el Pub Dau al Set de Carcaixent (Carrer de Joanot Martorell 9, a 200 metres del recinte Rockafalles i al costat de l’estació de RENFE) a les 19:00h.

A partir de les 20h s’obriran les portes del recinte al públic i comptarem amb una sessió rock nacional i internacional a càrrec de Dj Mckavian fins a les 21.30h en les quals donaran començament els concerts que aqueixa nit seran de Stereozone, Debruces, Ki Sap i La Raíz. Al final dels mateixos comptarem amb els Dj’s Julio & Jano (La Raíz) fins al tancament del recinte.

El Dissabte, 10 de Març, l’obertura de portes del recinte serà a les 12h i comptarem durant tota la jornada amb la música de l’equip de Dj’s d’Arítmia Col·lectiva i Dj Mckavian, els concerts començaran a les 15.30h amb l’actuació de Alademoska i ja no pararan fins a la matinada, acompanyant als de Villena seguiran els valencians Desera per a donar pas a Segismundo Toxicomano, Sujeto K, Koma, Hamlet, Boikot i Orkesta Paradís que tancarà les actuacions de l’Escenari Rockafalles. A més, davant la demanda popular del públic que va assistir en la passada edició del Rockafalles enguany no podia falta la Xaranga El Comboi que estarà fent ballar a la gent cada descans per a canvi de grups. Però no ací acabarà la música ja que tindrem als Dj’s d’Arítmia Col·lectiva fent-nos ballar fins al tancament del recinte.

A més enguany comptarem de nou amb el nostre Mercat Alternatiu on el públic podrà trobar artesania, marxandatge dels grups, Crepes, Te, etc… i també comptarem amb el lloc d’alimentació Rockafalles on es vendran a preus populars entrepans i creïlles. Una altra de les novetats de les quals podran gaudir els assistents al Rockafalles enguany és la Jam Session Rockafalles en la qual qualsevol persona amb uns mínims coneixements musicals podrà pujar-se amb els nostres músics de Jam Session a tocar uns acords o marcar-se uns riffs…

Enguany també comptarem amb la nostra Zona Calidoscòpics d’exposicions de Fotografia, Escultura, etc. per a qui vulga aprofitar un moment de descans per a gaudir amb el gran treball dels artista que exposaran en el Rockafalles 2012 així com adquirir alguna obra si així ho desitgen.

4 Comentarios

  1. Llàstima tinc als veins. Per que de segur que no els han preguntat si volen tindre un cap de setmaneta plenet de soroll….. a que no?.

  2. Jo soc vei de la zona pero abans tota la vida he viscut en el centre on es monta una falla y el casal d esta i et dic que en els ulls tancats cambie uns cap de setmana roker, que aguantar l escenari de la discomobil de la falla baix del balco, als xiquets-mandrils tira-petardos que no tenen mirament o la maxima expressio del bon faller, les despertades, que correctament traduit significa «anem a fotre als veins que estem de festa. Aixo tot una setmana

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here