Fabra diu que la Justícia tindrà «tota la col·laboració» del Consell en la causa per presumpte frau de Cooperació

0
578

Fabra en Les Corts

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha assegurat este dijous que la Justícia va a tindre «tota la col·laboració» del Consell perquè «si hi ha hagut persones que han pogut utilitzar els diners destinats a cooperació –de manera fraudulenta–, siguen castigades, represes pels tribunals i caiguen sobre elles totes les actuacions que consideren oportunes».

Fabra ha realitzat estes declaracions a la sessió de control de les Corts, en resposta a una pregunta de la portaveu d’EUPV, Marga Sanz, sobre si la Generalitat té previst introduir canvis en la seua política de cooperació, arran de la investigació que està portant a terme judicialment respecte a una suposada trama de desviació de fons de cooperació.

«El Consell és el primer interessat a fer que estes persones puguen pagar», ha ressaltat el president valencià, qui ha anunciat que el Consell Valencià de Cooperació es reunirà «de manera immediata» per a «poder analitzar esta situació però, sobretot, per a posar en valor tot l’esforç que hem fet des de la Comunitat Valenciana per a poder ajudar les persones que menys tenen».

Europa Press

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here