Hernández (UGT):»La reforma laboral és la major agressió patida pel món del treball»

0
283
La manifestació en el carrer Curtidors

El secretari general de la UGT-PV, Conrado Hernández, ha manifestat hui a Alzira, que la reforma laboral aprovada pel govern de Mariano Rajoy "és la major agressió que ha patit el món del treball en la democràcia". Hernández ha presidit una manifestació en la que han participat al voltant de 150 delegats de tota de la comarca, així com una assemblea explicativa celebrada a la Casa de la Cultura.

"Estem, ara, en la fase d’explicacions als treballadors sobre la gravetat de la situació" ha declarat als mitjans de comunicació locals, però ha deixat ben clar que si el PP no fa marxa enrere "s’incrementaran les mobilitzacions que acabaran en una vaga general".

Hernández considera que la reforma "no genera ocupació, però si precarietat laboral" i diu que "cal apostar no sols per l’ajust del dèficit sino per l’expansió económica, donat que a finals del 2012 podem trobar-nos amb 6 milions d’aturats i amb una profunda recessió econòmica".

Pel que fa al decret de les retallades del Consell, Conrado Hernández ha assegurat a Riberaexpress que "hi han alternatives per trobar els  mil milions d’euros sense tocar els emoluments dels professors i sanitaris ni reduir els gastos de manteniment dels centres escolars".

El dirigent de la UGT ha advertit que "els sindicats continuarem en la lluita, perquè estem en contra d’estes mesures que afecten a l’estat del benestar valencià".

Els manifestants ha eixit de la seu de la UGT  a Alzira i finalitzat la protesta a la Casa de la Cultura després de recòrrer el carrer Curtidors i la Plaça Major.

Conrado Hernández en la mani d'este matí a Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here